M-Level - David Meirhaeghe

Custom Lakkerij

M-Level - David Meirhaeghe Carbonherstellingen. Wij voeren carbonherstellingen uit, steeds in combinatie met een plaatselijke lakherstelling of een volledige herlakking van het kader

M-Level - David Meirhaeghe David Meirhaeghe

Kapellestraat 13 - 8755 Ruiselede, W-VL, Belgium - +32.51623841 -

default fr en

Carbonherstellingen

Home / Info / Carbonherstellingen

Carbonherstellingen.

Wij voeren carbonherstellingen uit, steeds in combinatie met een plaatselijke lakherstelling of een volledige herlakking van het kader.

We durven stellen dat het kader na behandeling mogelijks nog sterker is als voorheen. Van de herstelling zie je achteraf zo goed als niks meer. Ook bij het herlakken trachten we zo goed mogelijk het respectievelijk design te bewaren.

Wij geven LEVENSLANGE GARANTIE op gewone carbonherstellingen (buisbreuken)!!
En 2 jaar garantie op delicate carbonherstellingen (kop, as, moeilijke plaatsen,..)
Wij herlakken eventueel ook kaders die elders hersteld zijn, maar dan kunnen we geen garantie geven op de lak (wat we anders wel doen).

De prijs voor een carbonherstelling en plaatselijke lakherstelling is afhankelijk van de plaats van de breuk, het aantal breuken en het aantal kleuren die gebruikt moeten worden tijdens het herlakken. Bij een herstelling komt het kader altijd volledig gedemonteerd binnen, ook bij een plaatselijke herstelling. Dit geeft ons de kans om mooi werk te leveren en achteraf ook het volledige frame te voorzien van een volledige nieuwe laag vernis. Bij frames in blinkende vernis hoeft de vork niet mee te komen, maar bij een mat frame wel, dit omdat er anders mogelijks een kleurverschil is tussen kader en vork.

De volledige prijslijst van carbonherstellingen vind je op onze site.

Carbonherstellingen
Niet helemaal duidelijk,? Aarzel niet en vraag om info.